top of page
IMG_0046_edited.jpg

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Hva er fordelene ved å ta en interiørutdanning på nett?
En nettbasert interiør utdanning gir deg fleksibilitet til å studere når det passer deg best. Du kan lære i ditt eget tempo, tilpasse studiene til din livsstil og unngå å måtte flytte eller pendle.

Når kan jeg begynne utdanningen?

Siden alle utdanningene våre er nettbaserte kan du begynne akkurat når du vil. Du vil få tilgang til kursmaterialet med en gang du melder deg på.

Hvordan fungerer det?
Så snart du melder deg på vil du få tilgang til kursmaterialet som består av ulike leksjoner. Hver leksjon gjennomføres ved å se videoene som hører til, lese teksten samt gjennomføre oppgavene. Noen oppgaver er til eget bruk, andre skal sendes inn.

Er det opptakskrav for å bli med på utdanningene?

Nei, det er ingen formelle opptakskrav for utdanningene våre.

Trenger jeg PC for å gjennomføre utdanningene?

Ja, det vil være en fordel med enten stasjonær eller bærbar PC eller Mac.

Hvilket tegneprogram bruker dere:

Vi bruker RoomSketcher som er et tegneprogram som lager flotte plantegninger, presentasjoner og 3D-design. Det er et brukervennlig og populært program som er brukt av profesjonelle interiørdesignere både i Norge og i resten av Verden. Prisen for pro-versjonen av programmet er ca 120 kr per måned. I tillegg kan man betale ekstra om man ønsker videoer med 360 grader visning, 3D bilder med mer. Det er langt rimeligere og enklere å bruke enn Archicad, som noen utdanninger bruker. (Til sammenligning koster Archicad ca 40 000,- første år, deretter ca 8000,- per år.)

Hvilke finansieringsmuligheter har dere?

Du kan velge mellom kortbetaling, Vipps, Paypal og Klarna. Med Klarna kan du velge å utsette betalingen kostnadsfritt i opp til 30 dager eller avdragsordning opp til 36 måneder. Dette velger du når du skal betale. 

Kan jeg få hjelp underveis?

Ja, du vil få en egen faglærer som følger deg underveis i kurset, som du kan spørre om hjelp om du trenger det. Du vil også få personlig veiledning og personlige tilbakemeldinger på oppgavene som skal innsendes.

Hvordan fullfører jeg utdanningene?

Det vil være flere oppgaver underveis i hver utdanning som skal sendes inn. I tillegg avsluttes hver utdanning med en større avsluttende oppgave som skal gjennomføres tilfredsstillende for å fullføre utdanningen.

Hva om jeg ikke klarer den avsluttende oppgaven første gang?

Da har du mulighet for å ta den på nytt. Du vil få tilbakemelding på hva som eventuelt bør forbedres.

Hva om jeg angrer at jeg meldte meg på?

Vi er så sikre på at du vil bli fornøyd med utdanningen, at vi gir deg alle pengene tilbake uansett grunn, om du skulle angre deg. Du kan derfor bestille utdanningen og teste den ut helt uforpliktende. Hvis du skulle angre deg, får du alle pengene tilbake. Enkelt og greit. Bare gi oss beskjed senest 14 dager etter påmelding. Etter angrefristen er utløpt, er påmeldingen bindende og kurset refunderes ikke. Du kan åpne opp til 5 leksjoner i utdanningen for å beholde angrefristen.

Hvilke karrieremuligheter er det?

Som både Interiørdesigner, Belysningskonsulent og Fargerådgiver åpner det seg mange spennende karrieremuligheter. Her er noen av dem:

 • Du kan jobbe selvstendig eller freelance og hjelpe kunder med å skape funksjonelle og estetiske interiørløsninger.

 • Du kan være ansatt i en interiørbutikk, lampebutikk, kjøkkenbutikk og lignende og hjelpe kundene med å finne gode løsninger.

 • Du kan jobbe med styling og fotografering av interiører for magasiner, kataloger eller reklamebyråer.

 • Du kan jobbe med å designe og planlegge interiører for events, messer og utstillinger. 

 

Dette er bare noen få eksempler på karrieremuligheter

Hvordan fungerer det med delbetaling?

Vi er godkjent av Klarna, her kan du dele kostnaden på kjøpet ditt på opptil 36 måneder.

Hvordan kjøpe med Finansiering:

 1. Velg Klarna i handlekurven.

 2. Velg din foretrukne tidslinje og rentesats

 3. Følg trinnene for å fullføre søknaden

 4. Få en umiddelbar godkjenningsavgjørelse

 5. Fullfør kjøpet ditt

Merk: En kredittsjekk vil bli utført når du søker om Finansiering-alternativene våre.

 

Når betaler jeg?

Det avhenger av avtalen din.

 • Hvis kjøpet blir lagt til Delbetalningskontoen din, vil det forfalle på slutten av hver måned.

 • Hvis du har brukt delbetalning for et spesifikt kjøp, vil din første betaling forfalle én måned etter at ordren din er behandlet og deretter månedlig på den samme datoen hver måned.

bottom of page