top of page
Stue peis.jpg

Om oss​

Skandinavisk Interiør Akademi er mye mer enn en utdanning. Vi brenner for interiør og for å skape boliger som ikke bare er vakre og funksjonelle, men boliger som også er ekte gode hjem, som det er godt å være i. Målet vårt er at du i tillegg til at du får en utdanning, skal få en lidenskap for det du jobber med.​

 

Vi mener det skal være gøy å lære, derfor har vi laget utdanninger som består av en rekke praktiske øvelser og stor bruk av bilder i tillegg til videoer, som gjør det enkelt å lære. Utdanningene er effektive, med fokus på at du skal få mye viten på kort tid.​ Du kan delta uansett hvor du bor, alt foregår online. Nye studier starter fortløpende. Du kan derfor starte utdanningen din når du vil.

Utdanningene er utviklet av Franciska Munck-Johansen i samarbeid og samråd med en rekke av Skandinavias dyktigste interiørdesignere, belysningseksperter og fargerådgivere.

Interiørdesigner

Franciska Munck-Johansen

Interiørdesigner, stylist og interiørfotograf med mer enn 25 års erfaring innen interiør. Hun har mange spennende interiøroppdrag bak seg. Blant annet innredning og styling av leiligheter, eneboliger og hytter.

 

I 14 år har hun levert artikler til norske og internasjonale magasiner som Vakre Hjem & Interiør, Interiørmagasinet, Bonytt etc.

Hun har gitt ut 10 bøker, blant annet 3 interiørbøker: Sanselige rom, Sanselig Sommer og Sanselig Jul. 

Hun har vært med på å utvikle en rekke interiørkurs og konsepter og har vært med i flere ulike TV-programmer blant annet "Hvem bor her".

Vinner av Vixen Awards – Årets Interiør Influencer.

@franciskasvakreverden

Takk til alle som har bidratt.

Skjermbilde 2023-10-06 kl. 00.21.07.png
bottom of page